MARLJIVA SPLIĆANKA

Jelena Rozga: 'Ovo je moj najbolji dan'

27.03.2018 u 18:22

Bionic
Reading

Vlasnica najprodavanijeg albuma u 2017., Jelena Rozga nakon male pauze ponovno sprema nove hitove koji će oduševiti sve njezine obožavatelje i slušatelje

Nakon gotovo godinu i pol dana od diskografske pauze, s novom pjesmom i spotom vratila se splitska pjevačica Jelena Rozga. Predstavila je svoj novi singl 'Najbolji dan' i to tik nakon njezine uspješne turneje po Australiji gdje je zabavljala hrvatske iseljenike.

'Nakon nebrojenih nastupa, nesebičnog davanja sebe publici, prijateljima, ljubavima, uzela sam neko vrijeme za onu koju sam najviše zanemarivala...sebe. Puna pozitivne energije nakon predivne i rekordne turneje po Australiji, probudila sam se i rekl: 'Ovo je moj najbolji dani i zato ga moram podijeliti s vama i cijelim svijetom. Volim vas, volite se...’ rekla je Jelena povodom izlaska pjesme.

Autori Jeleninog novog hita su Vjekoslava i Tonči Huljić s kojima surađuje od početka karijere, a spot je osmislila Sandra Mihaljević. Za stajling u spotu pobrinuo se dizajnerski dvojac eNVy Room.

Jelena Rozga 'Najbolji dan' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube