Dobra strana 2021.

Jelena Pajić: 'Meni je ova godina bila odlična'

24.12.2021 u 12:27

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica, reporterka i urednica već drugu godinu zaredom priprema nešto posebniji i drugačiji pregled godine u emisiji 'Dobra strana 2021.' Otkrila je kakve će sve priče donijeti gledateljima, po čemu će ona pamtiti proteklu godinu i čemu se nada u 2022. godini

'U 'Dobroj strani 2021.' nema ni trunke politike i pandemije, baš zato da bude suprotnost onome što nas najčešće svakodnevno okružuje. Izabrali smo priče o uspjehu - bilo da je riječ o šestom Hrvatu na Mt. Everestu ili obiteljima koje su ostavile svoje dobro plaćene poslove, maknuli se od stresa i uspješno pokrenuli svoj posao usred, recimo, Like', ispričala je Jelena Pajić za RTL.hr i dodaje:

'Tu su priče o borbi - jedne obitelji u Vinkovcima koja će napraviti sve da njihov jednogodišnji Tin prohoda, o dobrim ljudima koji su spremni pomoći - upoznat ćete gospodina Slavka i njegove konje, kao i brojne volontere koji su dali sve od sebe da pomognu ljudima Banovine nakon potresa. Cijeli je niz zanimljivih sugovornika - od gospođe Roze koja više od 50 godina mjeri vodostaj rijeke Sutle do pravoslavnog i katoličkog vjeroučitelja iz Vukovara koji su zamijenili razrede i pokazali da nas razlike obogaćuju, a ne nužno razdvajaju'.

Priče koje su odabrali stigle su im iz svih krajeva Hrvatske, a dodatno su posjetili Zelengrad, Ličko Lešće, Petrinju, Vinkovce i Vukovar. Privatno kaže da zaista može reći da joj je ova godina bila divna. 'Zahvalna sam što sam okružena dragim i divnim ljudima koje volim i koji me vole, što imam prilike uživati s obitelji i prijateljima, ponešto putovati, uzgajati biljke, družiti se sa zanimljivim ljudima, plesati, čitati, piti kavu… 'Male' stvari, a meni velike i divne. Zahvalna sam i što sam dobila priliku raditi na 'Projektu: Zeleno', novoj rubrici koja subotom ide u emisiji 'RTL Danas'. I kroz nju sam upoznala zanimljive i inspirativne ljude, tako da ovu godinu neću pamtiti kao dobru, nego kao odličnu', poručila je.

Kad je riječ o novogodišnjim željama, rekla je da želi da joj nova bude kao godina na izmaku - i bit će super. 'Dakako da ima uvijek mjesta za više, bolje, za pokušati nešto novo… Ali ako bude i kao ova, bit ću zadovoljna. Kažu da su očekivanja izvor svih razočaranja, tako da se trudim ne imati ih. Uostalom, očekivanja su usmjerena na ono što još nije stiglo. A nekako mi se čini da je veći mir u fokusu na sada i ovdje', smatra Jelena.

Jelena Pajić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL