Zaštitno lice RTL-a

Jelena Pajić danas slavi rođendan: Otkrila nam je svoje želje

04.12.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih televizijskih osoba od jutros prima čestitke sa svih strana budući da danas puni 35. godina. Odlučili smo saznati hoće li i kako proslaviti rođendan. Jelena Pajić u dobrom društvu i raspoloženju već je u utorak navečer krenula feštati

'Sinoć sam bila na blagdanskom domjenku Hrvatske gospodarske komore gdje je bio pre-party. (smijeh) Dočekali smo moj rođendan, a moji RTL-ovci su mi zapjevali. Danas ću slaviti uz svoje najmilije koji mi dolaze na kolače, a navečer idem na salsu tako da ću dan zaključiti plesno', ispričala nam je Jelena Pajić.

Otkrila nam je da si želi samo jedno. ' Želim si samo zdravlje. Ne treba mi ništa jer dobro je baš tako kako je', kaže voditeljica i novinarka.

Transfer omiljenog televizijskog lica i jedne od, kako tvrde glmnogi, najugodnijih voditeljica Jelene Pajić s HTV-a na RTL prije godinu dana, iznenadio je mnoge. No, ona je pokazala kako je itekako dorasla svakom zadatku, ali i televizijskom formatu. Njezina karijera traje već skoro 15 godina. očela je na radiju, a posljednjih šest godina njezin je rad vezan uz televiziju.