DVOBOJ SNAGE

Jelena izgurala Avu Karabatić iz Farme

28.05.2010 u 21:41

Bionic
Reading

Ava i Jelena borile su se u dvoboju snage, odnosno guranju kola u kojemu je bila uspješnija Jelena koja je tako svoju najljuću protivnicu izbacila iz reality showa

Sukob između manekenki Ave Karabatić i Jelene Bosančić traje već tjedan dana, a mnogi nagađaju da je glavni uzrok Josip i pažnja koju su svi farmeri više usmjerili na Avu, zbog čega je Jelena čak štrajkala glađu. No koji god uzrok bio, ukućani su između Ive Amulića i Ave izabrali Splićanku za prvog duelista, a ona je, ponukana svađama s Jelenom, odabrala nju za drugu duelisticu.

Budući da je izabrana druga, Jelena je imala pravo birati kojim sredstvom će se boriti protiv Ave te je odabrala snagu, odnosno guranje kola. Ava je izgubila od Žane u guranju kola kad je prvi put boravila na Farmi, a sada ju je Jelena svojom snagom i ljutnjom izgurala iz reality showa te tako sebi priskrbila još koji tjedan. Na imanje dolazi i Mario Battifiaca, unijeti malo humora među nervozne farmere.

'Presretna sam i ponosna na sebe. Ja sam krhka, ali imam veliko srce i volim farmere, samo me zanima gdje je nostalgija', rekla je Ava nakon poraza, a farmeri su joj odlučili udovoljiti te otpjevali pjesmu Nostalgija. Nakon otpjevane pjesme Ava je dodala malo 'soli na Jeleninu ranu' te rekla: 'Ja moram pozdravit šećer za kraj' te se izljubila s Josipom

'Moram priznati da nije baš bilo lagano boriti se s Avom, ali sam ponosna na sebe da sam pobijedila i ostala na Farmi. Što se tiče finala ne znam da li ću dogurati do njega, ali bit ću sretna ako se nađem u njemu ili izađem prije', rekla je Jelena nakon Avinog odlaska.