EVO KOJI JE RAZLOG

Jelena Đoković blista: 'Osjećam se blesavo, sretno i ponosno u isto vrijeme'

10.07.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Supruga najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića presretna je zbog njegove pobjede protiv Rusa Karena Khachanova i plasiranja u četvrtfinale Wimbledona. U borbi za polufinale jednog od najprestižnijih teniskih turnira Novakova najvatrenija navijačica opet će biti Jelena Đoković koja mu je na svoj način čestitala zadnji uspjeh

Lijepa 32-godišnjakinja plijenila je pažnju fotografa tijekom meča s Khachanovim, a podršku suprugu iskazala je i na Instagramu profilu nakon pobjede. 'Osjećam se blesavo, sretno i ponosno u isto vrijeme! Bravo ljubavi', napisala je Jelena Đoković na fotografiji na kojoj pozira kao da pleše. Direktorica Fondacije 'Novak Đoković' i supruga proslavljenog tenisača blistala je u haljini mini kroja sa cvjetnim uzorkom.

Jelena Đoković nedavno je progovorila na temu da je ona glavni uzrok pada u Novakovoj igri o čemu se često pisalo posljednjih godina.

'Meni godi što sam bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u njegovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška, a ne da budem krivac za njegove poraze, kako neki kažu. Mirna sam jer nisam ništa napravila da dođe do ovoga, pa meni samo ostaje da budem dosljedna svojim vjerovanjima. Međutim, znate, Novaku treba jaka, sretna i ispunjena žena, a ne ona koja će brinuti o tome što se priča u javnosti', izjavila je za Story.rs i otkrila da je prije obrisala sve aplikacije na kojima bi mogla pročitati nešto loše o svom suprugu Novaku i njezinoj obitelji jer je neistine vrijeđaju.

  • +5
Jelena Đoković Izvor: Pixsell / Autor: Press Association/PIXSELL