NEVENA RENDELI:

'Jedva sam pobijedila tremu, nije bilo lako'

11.11.2013 u 13:01

Bionic
Reading

Nevena Rendeli završila je svoju plesačku karijeru u 'Plesu sa zvijezdama', a sada se baca samo na posao

Nevena, otplesala si junački, čak ni haljinica nije pomogla za više glasova?
Bome, junak sam HTV-a trenutno s obzirom na omjer plesačkih sposobnosti i hrabrosti. A što se tiče glasova, teško se boriti s presmiješnim Jankom za kojeg bih i sama glasovala i slatkom Ornelom.

Sve u svemu, kakvo je bilo iskustvo?

Bilo je odlično, meni je najvažnije da sam se usudila probati i ono u čemu realno nisam najbolja i pobijediti tremu da plešem pred toliko ljudi. Nije bilo lako.

Pokazala si se marljivom učenicom, što je bilo najteže?
Ha-ha-ha, ne znam bi li se Patrik s time isto složio. Mislim da smo mi najmanje stigli trenirati, tko zna što bi bilo da smo se više plesu posvetili.

Kako leđa?
Uf, leđa bole više nego ikad. Osim što nisam preveliki talent i previsoka sam za ples, nije lako s mojih 177 cm gibati se, savijati se i bacati po podu.

Hoćemo li te viđati češće na plesnim podijima?

A tko zna, sad kad sam se okuražila, možda koji put zaplešem i vani.

Na muci se poznaju junaci, bi li tako opisala ovaj izlet?
Upravo tako. Rekla je jedna moja kolegica been there, tried even that. Iskreno, ovo je za mene i moj karakter bilo više životno, a manje plesno iskustvo.



Subotom jutro postao je pravi izvor informacija uz kavu, jesi li zadovoljna?

Jesam jako. I to sve više svakom emisijom. Mislim da smo napravili idealan omjer informacija i zabave subotom ujutro. Moram se zahvaliti svojoj ekipi Danijelu Despotu i Tanji Tušek koji su ponijeli velik dio posla na svojim leđima dok sam ja plesala i padala s nogu od umora. Sad se posvećujem samo tome i vjerujem da ćemo biti samo bolji.

Vidiš li možda proširenje na subotu popodne i navečer?

Ha-ha-ha, ma najbolje da preuzmemo cijelu subotu kako nam ide. Šalim se, dva sata ujutro zasad je idealno, a tko zna u što još sve možemo prerasti.