JEFF BEZOS

Jednom se vožnjom vratio u djetinjstvo: Najbogatiji čovjek svijeta svoju je zaručnicu izveo u - Disneyland

18.02.2020 u 10:00

Bionic
Reading

I dok mnogi smatraju kako Valentinovo treba provesti u društvu voljene osobe na romantičnoj večeri ili putovanju, čelni čovjek Amazona ima sasvim drugo viđenje svega toga. Svoju je zaručnicu, zbog koje je ostavio i svoju dugogodišnju suprugu, odveo na mjesto gdje inače najviše uživaju najmlađi, no to ne znači da i oni nisu jednako uživali

Jeff Bezos ove je godine Valentinovo proveo sa svojom zaručnicom, televizijskom voditeljicom Lauren Sanchez, a umjesto putovanja na neku egzotičnu destinaciju čelni čovjek i osnivač Amazona odveo ju je u omiljeni zabavni park - Disneyland.

Par je parkom šetao okružen osiguranjem, koji su pratili svaki korak prolaznika, a potom su odlučili isprobati neke od vožnja koje se nude u kalifornijskom zabavnom parku.

Da im je vožnja itekako bila zabavna, osobito Lauren Sanchez, jasno se ocrtavalo na njihovim licima.

  • +3
Jeff Bezos i Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, na ovaj kratki izlet par se uputio samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je Bezos od Davida Geffena za 165 milijuna dolara kupio luksuznu vilu, ujedno i najskuplju nekretninu u Los Angelesu.

Riječ je o vili sagrađenoj 30-ih godina prošlog stoljeća, a dao ju je napraviti Jack Warner, utemeljitelj Warner Bros kompanije. Upravo zbog toga imanje i danas nosi naziv The Warner Estate, a iako ne postoji mnogo fotografija ove pompozne građevine, urednici magazina Architectural Digest jednom su prilikom dobili šansu zaviriti unutra, te su je opisali kao baroknu riznicu prepunu brojnih i vrijednih antiknih spomenika, namještaja te umjetnina s prostranim terasama i vrtovima.