kakva dama

Jedna od naših najljepših glumica i u badiću izgleda poput holivudske dive

08.08.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko dana uživala u ljepotama Une i Bihaća, zatim u Crnoj Gori, Ornela Vištica ostatak odmora provest će na nezaobilaznoj ljetnoj destinaciji, Jadranu. I dok se brojne naše poznate dame vode politikom 'manje je više', pa biraju minijaturne kupaće kostime, jedna od naših najljepših glumica izabrala je dizajn kupaćeg kostima koji nalikuje onome iz šezdesetih i pobrala mnoštvo komplimenata

Kazališna i televizijska glumica sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila kako teško podnosi vrućine koje su vladale posljednjih dana.

'Vruće je za poludit', kaže Ornela Vištica pozirajući u jednodijelnom trendi, crno bijelom kupaćem kostimu koji joj naglašava poprsje. Uz video je napisala da se 'topi kao sladoled'. Svoj look začinila je crno-bijelim šeširićem kakav se također nosio prije nekoliko desetljeća.

Svojim 'morskim' izgledom oduševila je druge poznate Hrvatice., tako joj je kolegica Bojana Gregorić Vejzović poručila da je 'ljepotica', a Barbara Kolar joj je ostavila komentar: 'Hollywood style'.

#zapoludit#hot#topimsekosladoled#sea#friends#liujo#argentum#nigdjebeznakita

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

#odmor#friends#croatia#island#adriaticsea🌊#liujo👒👙#liujoglobal#liujoofficial#liujocroatia#actress#argentum

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Glumica trenutno proživljava i procvat u karijeri, s obzirom na to da joj se nedavno, nakon brojnih glumačkih ostvarenjana domaćem terenu, sreća osmjehnula i na inozemnoj umjetničkoj sceni. Dobila je svoj prvi međunarodni glumački angažman u britanskoj seriji 'Love, Lies And Records', koja je snimana za BBC One.  

#just#relax#izolation#hotelconte#perast#montenegro#yesterday#peace#silent#liujoglobal

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL