U NOĆNOM IZLASKU

Jedan krivi pokret dijelio ju je od modne katastrofe: Rita Ora malo toga ostavila mašti nakon prekida sa sinom slavnoga glumca

27.02.2020 u 20:45

Bionic
Reading

Poznatoj kosovskoj pjevačici s londonskom adresom, Riti Ori, nisu nimali strani zavodljivi odjevni komadi kojim ponosno naglašava svoje obline, a u noćnom izlasku u Los Angelesu odlučila je malo toga ostaviti mašti

Nakon što je u javnost procurila vijest o prekidu njezine ljubavne veze s Raffertyjem Lawom, 23- godišnjim manekenom i sinom britanskog glumca Judea Lawa, pop zvijezda odlučila se počastiti noćnim izlaskom u Los Angelesu osvanuvši u provokativnom izdanju.

Uz smeđe hlače lakirana sjaja, 29- godišnja zvijezda kombinirala je svjetlucajući top kojeg je pridržavalo tek nekoliko metalnih remenčića.

  • +3
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je otkrila da ispod sjajnoga topa ne nosi ništa, ponosno je istaknula brojne tetovaže na leđima i rukama, a samo jedan krivi pokret dijelio ju je modne katastrofe koju su dežurni paparazzo fotografi nestrpljivo iščekivali.

Vezu sa šest godina mlađim sinom britanskog glumca Judea Lawa Rita Ora započela je krajem prošle godine na setu remakea filma Oliver Twist nastalog prema romanu Charlesa Dickensa, a da su uistinu novi ljubavni par potvrdili su nešto kasnije pojavom na crvenom tepihu dodjele nagrada British Fashion Awards u Londonu. Od svoje kratke veze par je ovoga mjeseca odlučio odustati.

  • +6
Rita Ora i Rafferty Law Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia