Vintage Industrial Bar

Je Veux koncertno predstavlja višestruko nagrađeni album 'I Glow' u Zagrebu

24.01.2022 u 14:30

Bionic
Reading

Nagrađivani album “I Glow” koji potpisuje Je Veux, jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja, dobio je vinilno izdanje, a koncertna promocija zakazana je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

Debitantski album, iza kojeg stoji Željka Veverec svrstan je među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Album je trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe.

Izvor: Društvene mreže

“I Glow” pozicionirao je Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima, a fantastične recenzije album prate od objave. Nakon digitalnog i CD izdanja, i album je objavljen i na vinilu u izdanju LAA.

Ujedno, pjesmu koja otvara album, “The First Song”, prati i remix, a potpisuje ga nagrađivani producent Andrea Ljekaj, koji je za njega nominiran za remix godine za nagradu elektronske glazbe Elector.

Album “I Glow” kroz devet pjesama progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, onima prema samoj sebi, kao i strahovima i idolima. Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i njezina iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su joj se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić.

Izvor: Društvene mreže

Prilika za čuti kako zvuči jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

Ulaz na koncert moguć je uz Covid potvrdu ili negativan test.

Ulaznice za koncert su u prodaji od 70 kn dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.