NJEGA NIJE MOGLA ODBITI

Janicu Kostelić nismo vidjeli jako dugo, a sada se zbog prijatelja ukazala na društvenim mrežama

16.12.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako se najbolja hrvatska skijašica i donedavna državna tajnica za sport nakon rođenja sina Oskara potpuno povukla iz javnosti. Kako se zbog mnogobrojnih ozljeda koljena ne može više profesionalno baviti skijanjem, nedavno je, ponesena primjerima brata Ivice i oca Ante, i sama postala mentorica mladim skijašima u usponu, a sada se 'kratko' pojavila na Instagramu

Janica Kostelić je na Instagram stranici koja promovira novu knjigu '365 sportskih priča' svog prijatelja Brune Kovačevića u video snimci ispričala kako su njegove priče inspirirajuće i nisu samo za djecu te je poručila da je sigurna kako će mnogi naći ponešto što će ih 'oduševiti i inspirirati, možda ohrabriti, potaknuti na promjene'.

Pored Janičinog videa nalazi se i pojašnjenje da se o njoj i njenom legendarnom laufu bez štapa može pročitati u knjizi Zima. Podsjetimo, urednik svih programskih kanala HTV-a i međunarodnog kanala HRT-a, Bruno Kovačević je od prvih dana bio svjedok najvećih uspjeha nje i brata Ivice Kostelića, a o njima je snimio i dokumentarni film 'Gnothi Seauton (Upoznaj sebe)'.

  • +4
Janica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Janica se početkom 2019. godine potpuno se povukla iz javnosti i posvetila odgoju sina Oskara. U razgovoru za HRT u ožujku ove godine Janica je obznanila koliko uživa u majčinstvu. Komentirajući uspjeh Filipa Zubčića, Mirni Zidarić je otkrila kako će njezin sinčić još malo pričekati da mu mama prenese svoje skijaško umijeće.

'Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – izjavila je slavna sportašica, a kad je upitana kako je biti majka, kratko je rekla: 'Super'. Ubuduće će pomagati mladim nadama u sportu u kojem je ona sama bila najbolja.