u emotivnom postu

James Middleton otkrio spol i ime svog prvog djeteta

28.10.2023 u 13:26

Bionic
Reading

Jučer je brat Kate Middleton prvi put ponosno prošetao s bebom u kolicima podijelivši sa svijetom radosnu vijest o očinstvu. Rođenje je par uspješno skrivao, a sada je James otkrio i ime i spol svog prvog djeteta

36-godišnji James Middleton jučer je sa svojom suprugom Alizée prošetao ulicama Notting Hilla, a posebnu pozornost privukla je činjenica da se par pojavio gurajući kolica otkrivši tako radosnu vijest. Ponosni otac gurao je kolica, no sve do njegove objave na Instagramu nije se znao ni spol ni ime djeteta.

Britanski mediji ističu kako je jedino sigurno da dijete nije rođeno prije 12. rujna jer je tada James objavio fotografiju proslave godišnjice s još uvijek trudnom Alizee, a nova objava Britanca otkrila je pojedinosti o rođenju novog člana obitelji Middleton.

Objavio je tri fotografije u galeriju: prva fotografija prikazuje njegovu ruku i ručicu djeteta uz medaljon s fotografijom njegovog psa Elle, na drugoj slici vidi se beba u kolicima u društvu četiri obiteljska psa, a na posljednjoj fotografiji vidi se ponosni tata s djetetom u nosiljci okružen četveronožnim prijateljima.

'On je u našim životima samo nekoliko tjedana, ali oni su bili najposebniji u mom životu upoznavajući našeg prekrasnog dječaka', napisao je ponosni otac otkrivši spol dječaka kojeg su nazvali Inigo.

U nastavku objave prisjetio se i svog psića Elle koji mu je pomogao u borbi s depresijom te ga izvukao iz teškog životnog razdoblja: 'Smjestili smo se u naš novi život kao roditelji i rekao sam mu sve o Elli i da nije bilo nje on danas ne bi bio ovdje i da nam jako nedostaje. Psi su bili fantastični u dočeku svog mlađeg brata u čopor', napisao je.

Dječak Inigo sedmo je unuče Carole i Michaela Middletona, a bratići i sestrične sigurno su uzbuđeni radi upoznavanja najmlađeg člana obitelji.

  • +2
James Middleton s bebom i suprugom Alizée Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia