iskreni osvrti

Jadranka Kosor o utakmici Hrvatske s Japanom: Od 'Nemam ja više živaca za to' do 'Bravo Livakoviću'

06.12.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Nema tko jučer nije pratio ogled naše momčadi s japanskom, a pratila ju je i bivša premijerka koja je o svemu uredno pratitelje izvještavala na svojoj omiljenoj društvenoj mreži, Twitteru

Kad je utakmica počela Jadranka Kosor je obvijestila javnost: 'Nemam ja više živaca za to. Ne gledam, glancam staklene površine na polici s knjigama i slušam'.

Mnogi su u komentarima otkrili su i sami isti po pitanju gledanja utakmice. 'Ja svaku utakmicu perem prozore', 'I ja slušam', 'Ista sam... Ja sam u spavaćoj sobi, vrata zatvorena. Ako je tiho, znam da je napeto i nema šanse da provirim. Ako čujem galamu, a čuje se, onda provirim. Uvijek sam tako gledala napete utakmice', pisali su neki od Twitteraša.

Kad je Livaković 'skidao' golove Japancima, Kosor je tvitnula: 'Bravo Livakoviću. Bravo'. Nakon toga je pobjedu Vatrenih je još komentirala na engleskom: 'Croatia in the quarterfinals!'. Poznato je da bivša premijerka redovito na Twitteru komentira aktualne situacije u Hrvatskoj i svijetu.

Ranije je komentirala Vatrene i prvenstvo ali se i osvrnula i na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović koja je na temu dolaska Zorana Milanovića na utakmicu s Belgijom rekla da 'ima još jedan dres iz Rusije koji je prljav, pošprican pjenušcem pa ako bude htio...' Kosor joj je tada očitala lekciju.

Jadranka Kosor na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz