NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Jadranka Kosor ne skida osmijeh s lica, a za njega su zaslužna dvojica najvažnijih muškaraca u njezinom životu

30.01.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Ove subote na zagrebačkoj špici fotograf Cropixa snimio je i nekadašnju premijerku Jadranku Kosor koja je bilo jako dobro raspoložena

Subota je idealna za obavljanje svih stvari koje nismo stigli tijekom tjedna napraviti, a zna to i bivša hrvatska premijerka, koja je sa zagrebačkih Ravnica, gdje stanuje, 'potegla' do glavnog Trga.

Nabavka svježih namirnica na Dolcu, a potom i šetnja špicom i kava na istoj, rituali su mnogih, a u to se odlično uklopila i Jadranka Kosor, koja je na Cvjetnom trgu snimljena u društvu dvojice njoj najvažnijih muškaraca u životu.

Riječ je naravno o njezinom sinu Lovri Škopljancu, kao i sedmogodišnjem unuku, koji je ponosno gurao kolica za kupovinu, puna svježih namirnica.

Jadranka Kosor sa sinom i unukom Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Bivša premijerka bila je odjevena u crnu zimsku jaknu i hlače, dok je na glavi imala i kapu, a uz nju je hodao njezin sin s povećom torbom na ramenu. Njegov nasljednik trčkarao je pored i ispred njih, a potom je snimio i fotografiju kojom se ponosna baka pohvalila na Twitteru.

'U divnom društvu. Tin Ujević, najveći pjesnik. Varšavska ulica, Zagreb. Photo by E.Š.(7)', napisala je Jadranka Kosor pored fotografije na kojoj stoji kraj kipa Tina Ujevića.

Podsjetimo, Jadranka Kosor sina Lovru dobila je 1994. sa sportskim novinarom Ivom Škopljancem. Lovro se pak u listopadu 2015. vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Mateom, a s njom je prije sedam godina dobio i sina. Sama Jadranka Kosor jednom je prilikom otkrila kako se u ulozi bake odlično snašla jer ju je i samu odgajala baka.