BEZ SUZDRŽAVANJA

Jacques Houdek opleo po američkom glazbeniku: 'Dragi Johne, nije dobro'

04.04.2018 u 10:39

Bionic
Reading

John Legend glumi u poznatom mjuziklu 'Jesus Christ Superstar' zajedno uz legendu rock glazbe, Alicea Coopera, koji tumači ulogu kralja Heroda. Jacques Houdek nije zadovoljan kako je američki glazbenik odradio svoju ulogu pa je u svom stilu s fanovima podijelio kritiku na Facebooku

'Volim Legenda, ali ovo je baš loše. Najbolje od svega je što nisam ni iznenađen jer čim sam čuo da će on pjevati Jesusa, odmah sam pomislio - s kojim rasponom? Pa on to ne može. I ne može. Baš je ovo tužno za slušat’. Svako malo mu puca glas na visinama, a onaj falset je otužan. O posljednjem tonu da ne govorim. Može on bit J. Legend koliko hoće. Eto, to se događa kada se uloga dodjeljuje velikom imenu, zvijezdi - isključivo i samo na toj pretpostavci, ne uzimajući u obzir pjevački kapacitet. To se tako ne radi, ovdje su točno određeni (napisani) tonaliteti, pa ako nemaš raspona - nisi za tu ulogu. Nema tu 'pa malo budemo improvizirali'... možda, tu i tamo, da, unijeti neki svoj kolorit, osobnost, ali ključna mjesta se moraju otpjevati. Ovak, dragi Johne - nije dobro. A baš te inače volim! Ma i ne čudim se samo njemu. Možda se više čudim 'profesionalcima' koji su ga angažirali. Makar da zna glumit' al' ni to. Jooooooooj... Idem sad poslušati ostale. Al’ malo me strah!', napisao je Jacques Houdek.

John Legend in Jesus Christ Superstar 2018 Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube
  • +31
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedan od naših ponajboljih vokalista poznat je po svojim britkim komentarima koje nerijetko objavljuje na društvenim mrežama.

U zadnjem tjednu ožujka imao je premijeru ovogodišnjeg trećeg singla 'Srce'. Jacques ističe da su obožavatelji sjajno primili strategiju izlaska singlova i spotova krajem svakoga mjeseca.

Izvor: Društvene mreže
  • +9
Jacques Houdek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nenad Šimunić