6. svibnja

J.R. August dolazi u Kino Zabok

08.04.2022 u 12:00

Bionic
Reading

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni J.R. August dolazi u Kino Zabok u petak 6. svibnja 2022.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na velikom koncertu na domaćem terenu nastupit će u punom sastavu, a na sjajnoj lokaciji kina Zabok na pozornici će mu se priključiti bend i zbor.

J.R. August je nedavno objavljenim singlom “Dealing With The Pain”, koji je inspiriranim vremenom u kojem živimo, najavio i novi studijski album. “Still Waters” nastajao je u doba pandemije u kućnom studiju, te je njegova intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Album će biti simbolično objavljen na Veliki petak 15. travnja. Nastavljajući tu tematiku, drugi singl i videospot “I Forgive Her”, J.R. August će objaviti dan ranije, na Veliki četvrtak.

Izvor: Društvene mreže

Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka doslovce oborio s nogu domaću i  regionalnu publiku i medije s maestralnim albumom “Dangerous Waters”, nakon kojeg je uslijedila kolekcija EP-jeva “Murky Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača, a i nastup u Zaboku bit će još jedna prilika pokazati zašto je ovaj izvanserijski autor svjetskog kalibra.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 11. travnja, po cijeni od 70 kn u sustavu Eventim i online na www.eventim.hr. Na dan koncerta trebat će izdvojiti 80 kn.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.