ATRAKTIVNA PJEVAČICA

Izraelska Jennifer Lopez pokorila je scenu spektakularnim plesom o kojem svi govore

10.05.2023 u 10:06

  • +8

Noa Kirel - izraelska predstavnica na Eurosongu - pjesma 'Unicorn'

Izvor: Profimedia / Autor: Andy Von Pip / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Izraelska pjevačica Noa Kirel slovi za najljepšu natjecateljicu ovogodišnjeg Eurosonga, a finale je izborila atraktivim nastupom i pjesmom 'Unicorn'

U jučerašnjem polufinalu Eurosonga jedan od najzapaženijih nastupa imala je mlada Izraelka Noa Kirel koja je pokorila pozornicu pjesmom 'Unicorn' i spektakularnim plesnim nastupom.

Prelijepa 22-godišnja izraelska predstavnica nastupila je s timom plesača i blistala noseći duge crne hlače te spektakularni kožni grudnjak sa zlatnim i srebrnim prugama. Look je nadopunila efektnim dugim rukavima, a nastup je dodatno začinila skinuvši hlače ispod kojih su bile visoke kožne gaćice usklađene s grudnjakom.

Mlada pjevačica velika je zvijezda u rodnoj zemlji u kojoj je već sa 16 godina stekla zvjezdani status i nadimak izraelska Jennifer Lopez te ubrzo postala glumica i sutkinja u popularnom showu 'Israel's Got Talent'.

Osvajala je brojne nagrade, uključujući Best Israeli Act na dodjeli nagrada MTV Europe Music. Iznimno je popularna i na društvenim mrežama s preko 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Noa Kirel ovim nastupom bez problema je izborila finale, baš kao i hrvatski predstavnici Let 3 s kojima će se boriti za visok plasman u spektakularnoj subotnjoj završnici.

  • +17
Let 3 u pubu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL