POPUT MORSKE SIRENE

Iznenadila je fanove: 'Hauserova' Lola Astanova više nije brineta

05.03.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Pijanisticu, skladateljicu i producenticu domaća javnost je upoznala zahvaljujući videosnimkama, fotografijama te nastupima sa Stjepanom Hauserom. Uzbekistanska ljepotica Lola Astanova, za koju se nagađalo da je u vezi s našim slavnim virtuozom na čelu, od tada intrigira javnost. Zadnjih dana pokazala se u novom izdanju

Jedna od najpoznatijih svjetskih pijanistica poprilično je aktivna na Instagramu te objavljuje svoja videa i fotografije. Lola Astanova zadivljuje svojom vještinom sviranja klavira, no njezini obožavatelji posebno vole njezine atraktivne modne kombinacije u kojima se fotografira. Zadnje snimke i videa, u kojima 'glumi' morsku sirenu, pokazuju je s novom bojom kose. Fanovi su je, naravno, obasuli komplimentima.

Na jednoj od svojih svjetskih turneja Lola je upoznala polovicu dvojca 2Cellos. Kako je puno vremena provodila sa Stjepanom Hauserom, nagađalo se da između njih postoji nešto više od poslovne suradnje.

'Oboje dolazimo iz tog jednog rigoroznog svijeta klasične glazbe, kojem smo morali žrtvovati cijelu našu mladost i djetinjstvo. Zapravo, životna priča nam je gotovo identična', izjavio je ranije Stjepan Hauser.

  • +2
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo