BILA I OSTALA NEODOLJIVA

Izabel Kovačić pokazala kako je izgledala kao djevojčica

24.10.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića izrazito je samozatajna kada je riječ o njezinoj intimi, no ipak je s pratiteljima na Instagramu odlučila podijeliti za nju nešto posebno vezano uz današnji dan. Izabel Kovačić čestitala je svojoj sestrični Ivanki rođendan, a s njihovom zajedničkom fotografijom iz djetinjstva opet je šarmirala fanove

Osim što redovito krasi liste najljepših svjetskih wagsica, diplomiranu ekonomisticu i poduzetnicu obožavaju i zbog njezina modnog stila, ali i karizme kojom osvaja pa njezin broj pratitelja na društvenim mrežama sve više raste. Lijepa supruga našeg reprezentativca simpatičnom fotografijom iz svojih najmlađih dana na kojoj u 'sportivo' izdanju pozira sa sestričnom Ivankom Andrijanić otkrila je dijelić svoje prošlosti.

Kada je moda u pitanju, Izabel nastoji njegovati ležeran stil odijevanja, iako se prema stajliš fotografijama s Instagrama često ne čini tako. Priznaje da više nema toliko živaca za dotjerivanje pa se u zadnje vrijeme vrlo brzo spremi za kavu ili izlazak s prijateljicama.

'Kao i svaka žena, slaba sam na cipele. Pobornik sam onog manje je više, tako da mislim da je bolje investirati u jednu dobru jaknu ili kaput, čizme i torbu, nego u njih desetak, koji onda završe nenošeni na dnu ormara', mišljenja je lijepa Zagrepčanka koju je naš nogometni reprezentativac osvojio još u srednjoj školi te su otada nerazdvojni.