NAJTUŽNIJA PRINCEZA

Iza nje je iscrpljuća bitka: Princeza Charlene gotovo je bila na rubu smrti u Južnoj Africi

22.11.2021 u 22:14

Bionic
Reading

Premda su se mediji najčešće fokusirali na bračne probleme princa i princeze od Monaca posljednjih mjeseci, 'najtužnija princeza na svijetu', tvrde dobro upućeni izvori, borila se s vrlo ozbiljnim zdravstvenim tegobama

Princeza od Monaka čak je 10 mjeseci provela u Južnoj Africi, a kako je objavio Page Six, nježna plavuša koja se nekad uspješno bavila plivanjem bila je na rubu smrti zbog misteriozne bolesti.

Svjetski mediji mjesecima su se bavili pitanjem zbog čega je princeza Charlene ostala toliko dugo daleko od doma, dvoje djece i supruga, princa Alberta.

Plavokosa princeza se zapravo borila s iscrpljujućom bolesti zbog koje je bila mjesecima udaljena od svojih najmilijih.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema dobro upućenim izvorima, Charlene je prošla nekoliko teških operacije te je izgubila dosta kilograma.

Prijatelji princeze ispričali su da ih jako brine to što je obitelj princa Alberta cijelo vrijeme podcjenjivala ozbiljnost njezina stanja.

Podsjetimo, princ Albert je prošlog tjedna dao intervju u kojem je istaknuo kako je princeza na liječenju nakon povratka u kneževinu. 'Nepravedno je da se u medijima prikazuje kao da se kod Charlene radi o nekoj vrsti mentalnog ili emocionalnog problema. Nije jasno zbog čega kneževska obitelj umanjuje to da je princeza zamalo umrla u Južnoj Africi', rekao je jedan izvor.

Isti izvor je napomenuo da je princeza Charlene imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je rezultiralo 'ozbiljnim problemima sa sinusima i gutanjem koji su proizašli iz ranije operacije'.

'Ona ne može jesti krutu hranu više od šest mjeseci zbog svih operacija koje je od tada prošla. Uspjela je unositi tekućinu samo kroz slamku, pa je izgubila gotovo polovicu svoje tjelesne težine', ispričao je isti izvor.

Princeza Charlene, dodaje isti izvor, 'definitivno ne gubi razum niti pati od ozbiljnih psihičkih problema'.

'Ona je iscrpljena šestomjesečnim operacijama i nemogućnošću da se pravilno hrani. I očajnički su joj nedostajali djeca i muž dok je bila zarobljena u Južnoj Africi jer nije mogla otputovati kući', dodaje naglašava isti izvor.

Zabrinutost zbog drastičnog gubitka kilograma princeze Charlene ponovno se rasplamsala nakon što je 2. listopada na Instagramu objavila fotografiju na kojoj izgleda vrlo isrpljeno, nakon čega je uslijedila objava da se povlači sa službenog događaja 19. studenoga zbog 'općeg umora'.

Podsjetimo, nakon deset mjeseci izbivanja 'najtužnija princeza' vratila se u Monako, a princ Albert je otkrio da se nalazi na liječenju u ustanovi, ali izvan kneževine, te da su odluku da potraži liječničku pomoć nekoliko dana nakon njezina povratka iz Južne Afrike donijeli zajednički, uz pomoć njezine braće.

Charlene je zbog bolesti propustila 10. godišnjicu braka i tako potaknula šuškanja o razvodu zbog glasina da je princ navodno varao. Ove su se spekulacije ponovno pojavile nakon što je princeza otišla na liječenje. 'Nema nikakvih problema u njihovom braku, osim što su Charlene jako nedostajali djeca i suprug', rekao je dobro upućeni izvor za Page Six.

Princeza je zapravo bila previše bolesna da bi otputovala kući i da se mogla vratiti, odmah bi otišla, otkrio je taj izvor. Par koji ima dvoje djece, 6-godišnje blizance Gabriellu i Jacquesa, oštro je zanijekao izvještaje glasine o problemima u njihovom braku.

Iako nije htio precizirati o kakvim se zdravstvenim problemima radi, dao je do znanja da nije riječ o karcinomu ni covidu, a izborom riječi dao je naslutiti da su u pitanju psihički problemi.