NE ZNA SE ŠTO JE

Iz bolnice se javila i ikona novog vala: Obožavatelji zabrinuti zbog zdravstvenog stanja Slađane Milošević

12.05.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Prema pisanju srpskih medija, ikona novog vala, koje se mnogi sjećaju i po duetu s Dadom Topićem za pjesmu 'Princeza', završila je u bolnici, a ono što je posebno zabrinulo njezine obožavatelje informacija je da joj se nakon hospitalizacije stanje pogoršalo

Pjevačica Slađana Milošević hospitalizirana je prije šest dana u Urgentnom centru u Beogradu, a njezino je zdravstveno stanje itekako zabrinulo njezine obožavatelje. Naime, pjevačica je, kako piše Nova.rs, hospitalizirana zbog unutarnjeg krvarenja, a nakon što joj je pružena pomoć, stanje joj se naglo pogoršalo, zbog čega su liječnici donijeli odluku da je zadrže u bolnici.

'Ne mogu vas obradovati (dobrim vijestima, op. a.). Kod ovakvih problema uobičajene su promjene stanja i stabilizacija se teže postiže', rekla je Slađana Milošević.

O čemu se točno radi i koja je dijagnoza, nije poznato, no jedino što se zna je da razlog njezine hospitalizacije nije koronavirus, budući da joj je napravljen test na Covid te je on bio negativan.

  • +2
Slađana Milošević Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'I dalje sam u bolnici. Liječnici prate situaciju. Budući koraci ovise o reakciji na terapiju koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma', izjavila je pjevačica za portal Nova.rs. Njima je otkrila i kako ima problema s unosom hrane, zbog čega mora jesti isključivo kašaste obroke.

Slađana Milošević bila je velika zvijezda jugoslavenske pop rock scene. Pojavila se 1977. s pjesmom 'Au, Au' i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke Česme, gdje je nastupala prije Bijelog dugmeta.

Počela je rušiti tabue, kada je izbacila skladbu 'Seksi dama', koja je bila zabranjena na brojnim radijskim i televizijskim postajama. Godine 1984. s Dadom Topićem je na izboru za Eurosong izvela pjesmu s 'Princeza', koja je postala veliki hit