ponovo rastapa srca

Ivica Kostelić se bacio u pripremu zimnice, a ima pomoć posebnog pomagača

28.08.2020 u 15:35

Bionic
Reading

Najuspješniji hrvatski skijaš nakon odmora na Mljetu vratio se na kontinent. Da mu baš nikad nije dosadno pokazuju brojni prikazi iz njegovog života koje rado dijeli s javnosti

Kad se spomene zimnica mnogi se sjete ruku svojih baka koje su ljeto provele radno kako bi svima u obitelji pripremili ukusne zimnice. Ivica Kostelić i njegova obitelj zimnicu spremaju sami, a u branju šljiva na obiteljskom imanju u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića koje će poslužiti za pekmez, pomogao mu je jedan od sinova. 'Bravo za primjer', 'Ostavi malo i za rakiju', bili su neki od komentara pored fotografije koju je sportaš objavio na Facebooku.

Još jednom neodoljivom fotografijom rastopio je srca pratitelja. Ivica je svoje sinčiće poveo na pecanje pa se našalio kako se kući vraćaju umorni i praznih ruku. Poznato je kako je naš proslavljeni skijaš ljubitelj ribe. Svojedobno se pohvalio kako je u podvodnom ribolovu ulovio 'sveto trojstvo' - velikog gofa 2010., veliku kirnju (2008.) i velikog zubatca (2017.).

Podsjetimo, osim sinova ima i dvije kćeri. Njegova supruga Elin Kostelić rodila je blizanke Katu i Janu u ožujku u Petrovoj kada je Zagreb pogodio jak potres i kada su sve rodilje i bebe zbog sigurnosti bile evakuirane.

Nedavno je Ivica na gostovanju na Laudato TV-u u specijalnoj emisiji 'Izdvojeno' naglasio kako je vjera u svemu ogroman pokretač te da je 'emocija koja daje snagu za mnoge stvari'. 'Mogu reći da pomoću vjere postižete više, nešto što niste svjesni da možete postići. Vjera je istovremeno snaga i nada. Vjera je neraskidiv pratitelj svakog uspjeha', poručio je.

View this post on Instagram

Daddy's home! 😊

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on