NOĆNI ŽIVOT

Iva Majoli: Provod u Rusiji i osmijeh za novi početak

03.02.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Tijekom teniskog turnira u St. Petersburgu poznate tenisačice nisu odustale od noćnog života, a među onima koje su se dobro provele u ženskom izlasku bile su i Iva Majoli te osječka tenisačica s londonskom adresom Donna Vekić koja igra na turniru. Za Ivu, koja je prije dva mjeseca pokrila svoje velike dugove, započela je jedna nova životna faza

Posljednjih mjeseci Iva Majoli najmanje vremena provodi u Zagrebu, a najviše na putovanjima s kontinenta na kontinent s našim tenisačicama Anom Konjuh i Donnom Vekić.  Nakon Australian Opena u Melbourneu Iva je trenutno u Rusiji, točnije Saint Petersburgu gdje je jednu noć posvetila i izlasku s poznatim tenisačicama.

U posjeti slavnom Fabergeovom muzeju Ivi je društvo pravila i nekadašnja teniska šampionka iz Švicarske Martina Hingis i rumunjska tenisačica Simona Halep. U Melbourneu pak Iva se družila s  australskom tenisačicom Niciole Bradkte i Amerikankom Mary Pierce. Kamo god otputovala Majoli ne propušta susret s dragim ljudima iz svijeta tenisa s kojima prijateljstvo traje već godinama. Nakon što je uz pomoć prijatelja Nenada Končara uspjela riješiti milijunske dugove Iva se danas zasigurno osjeća bolje nego ikad. 'Obitelj Majoli ide dalje' poručila je prije dva mejseca  svima onima koji su očekivali kako će početkom prosinca prošle godine objaviti bankrot.