USUSRET OSCARIMA

Istinita životna priča oduševila naše poznate parove

03.02.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Ljubitelji dobrog filma okuplili su se jučer na svečanoj premijeri filma 'Lav' Gartha Davisa nominiranog za Oscara, a ekranizaciju istinite priče o izgubljenom i nađenom žvotu pogledali su Tarik i Lejla Filipović, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Sanja Vejnović i mnogi drugi

Otvaranje ovogodišnje Oscar revije nisu propustili mnogi naši poznati glumci, a film koji je sinoć zaintrigirao mnoge jesr drama 'Lav' s Nicole Kidman, Roneny Marom i Dev Patelom i glavnim ulogama. Za kino izlazak odlučile su se i Korana Gvozdić, Loredana Bahorić, Daniela Trbović, Ecija Ivušić te Ana Strizić kojoj se u kinu nije pridružio partner Krešo Milanović već prijateljica Tea Blažević.

'Lav' Gartha Davisa je istinita priča o petogodišnjem dječaku Saroo koji se izgubi u vlaku koji ga odvede tisućama kilometara od Indije i njegovog doma i obitelji. Saroo mora naučiti kako preživjeti sam u Kolkati, prije nego ga konačno usvoji par iz Australije. Dvadeset pet godina kasnije, naoružan samo s nekoliko uspomena, nepokolebljivom odlučnošću i revolucionarnom tehnologijom poznatom kao Google Earth, kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji i konačno se vraća u svoj prvi dom. Ovo je film o obitelj i neraskidivim vezama. Tarik Filipović, kojeg uskoro očekuje premijera monodrame o Ćiri Blaževiću, film je pogledao u društvu supruge Lejle, dok je  glumica Sanja Vejnović bila bez pratnje.

  • +20
Poznati na svečanoj premijeri filma 'Lav' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije