REZERVIRALI SVOJE MJESTO

Iskustvo koje ne žele propustiti: Popis svjetskih faca koje strpljivo čekaju u redu za let u svemir poduži je

14.07.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Koliki je interes za istraživanje nepoznatog svemira govori i podatak da je više od 600 osoba, među kojima i brojne svjetske face, kupilo kartu za let koji traje 90 minuta, unatoč cijeni od 250 tisuća dolara

Nakon što je Richard Branson sa svojim Virgin Galacticom odletio u svemir, započela je nova era turističkih putovanja. Nakon želja poput puta na Sjeverni pol, najegzotičnije otoke ili tajanstvene prašume, ono što sada svi žele iskusiti let je u svemir, a na listi zainteresiranih, koji su već platili 250 tisuća dolara da se i sami nađu i isprobaju 90-minutnu avanturu, našla su se i brojna poznata lica.

Svoju ulaznicu davno je kupio Justin Bieber, kojem je san snimiti videospot u svemiru, a upravo je taj tajanstveni svemir glavna tema mnogih filmova Jamesa Camerona, zbog čega ne treba čuditi da i on želi vidjeti što se zapravo tamo gore nalazi.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Ashton Kutcher svoju je ulaznicu kupio kao 500-ti, a s njim će u svemir supruga Mila Kunis, dok je Rihanna svoju ulaznicu, baš kao i Leonardo DiCaprio, davne 2013. godine. Kako se šuška, svoje mjesto u letjelici trebala bi imati Charlize Theron, koja silno želi iskušati takvo putovanje, kao i Michael Fassbender.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Davno su svoje karte kupili i tada supružnici Kate Perry i Russell Brand, koji joj je putovanje poklonio za 35. rođendan, kao i Brad Pitt i Angelina Jolie, koji će se vjerojatno nadati da će ih na letovima razdvojiti. A Kate Winslet u svemir bi trebala odletjeti sa cijelom svojom obitelji. Upravo je ona vjerojatno najlakše došla do karata, budući da je njezin suprug Edward Abel Smith nećak Richarda Bransona.