GILLIAN ANDERSON

Slavna glumica odbacila grudnjak i ne mari za komentare: 'Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka'

14.07.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Javnosti je i dalje najpoznatija kao agentica Scully iz 'Dosjea X', no Gillian Anderson u posljednje je vrijeme ostvarila niz uloga za koje je dobila sada i najvažnije priznanje - nominaciju za Emmyja. No, nagrade nisu ono zbog čega se trenutno piše o njoj, već njezin grudnjak

Tijekom Instagram livea, Gillian Anderson, koja je besprijekorno utjelovila Margaret Thatcher u 'Kruni', svoje je obožavatelje obavijestila kako više ne želi nositi grudnjake, a potom je objasnila i zašto.

'Lijena sam. Više ne nosim grudnjak. Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu. Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka. Ne nosim grudnjak, jednostavno je previše neugodno', rekla je Gillian Anderson, a njezina je objava razveselila mnoge žene koje su joj podršku pružile putem društvenih mreža.

  • +3
Gillian Anderson Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Ja nikada ne nosim grudnjak i zbog toga često dobijam ružne komentare, stoga znajući da i Gillian Anderson ne nosi više grudnjak me razveseljava', napisala je jedna obožavateljica, dok je druga rekla: 'Ako dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i Emmyja kaže da odbacuje grudnjak, tko smo mi da joj se suprostavimo?'

Inače, Gillian Anderson upravo je doznala da je za ulogu Margaret Thatcher dobila svoju šestu nominaciju za Emmyja za najbolju sporednu žensku ulogu.