nove simpatije

Irini Shayk za oko zapeo Tom Brady, a neki tvrde da ga je i pratila

10.06.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Na vjenčanju Joea Nahmada i Madison Headrick okupila su se mnoga poznata holivudska imena, a rodile su se i neke nove simpatije. Samozatajna manekenka i umirovljeni sportaš našli su se na istom mjestu u isto vrijeme, a Irina nije mogla sakriti interes za Toma Bradyja.

O Irini Shayk inače se priča kao suzdržanoj i samozatajnoj ljepotici. Mnogi se jasno sjećaju kako je vješto sakrivala ljubomoru dok je gledala Bradleyja Coopera i Lady Gagu na pozornici Oskara, a neki su joj tada čak i zamjerili hladnoću i distancu na kojoj se držala. Međutim, najnovije glasine koje kruže o ruskoj manekenki otkrivaju njezinu sasvim novu stranu.

I manekenka i bivši nogometaš našli su se na listi uzvanika na vjenčanju Joea Nahmada i Madison Headrick, a neki gosti tvrde da su nazočili opakom lovu na muškarca.

Neki od uzvanika za Page Six su otkrili da je Irini za oko zapeo atraktivni Tom Brady, a tijekom slavlja jedva ga je ispuštala iz vida.

'Pratila ga je okolo cijeli vikend. Bacala se na njega,' rekao je jedan od promatrača cijele situacije koji je otkrio i da ova ljubavna priča ipak nije stigla do vrhunca jer Brady nije pokazao zainteresiranost. Bradyja navodno lijepa Irina ne zanima na romantičan način te su samo u prijateljskom odnosu.

  • +3
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O ljubavnom se statusu lijepe manekenke puno piše, a spaja ju se s raznim ljepotanima iz Hollywooda. Dok se neki nadaju da bi se ponovno mogla oživjeti iskra između nje i Bradleyja Coopera, neki tvrde da je ona prisna i s glumcem Leonardom DiCaprijem. Šuškanja su krenula nakon Coachelle, a nastavila su se i u Cannesu gdje su se družili.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia