CHRIS HEMSWORTH

Internet je poludio za plesnom točkom slavnog glumca koja je svih dobro nasmijala

30.05.2018 u 20:13

Bionic
Reading

Glumac Chris Hemsworth objavio je na svom Twitter profilu zabavan kućni video na kojem sa svoje troje djece i psom pleše na taktove pjesme 'Wrecking Ball' i pošteno nasmijao Internet

Zvijezda filmskih serijala 'Thor' i 'Osvetnici' Chris Hemsworth pokazao je koliko je brižan roditelj, ali i kako se zna našaliti na svoj račun. Holivudski glumac objavio je na Twitteru video na kojem pleše sa svoje troje djece. Njegovi plesni pokreti i vokalne sposobnosti ubrzo su postali viralni i pošteno nasmijali Internet.

Dok je supruga Elsa Pataky snimala, glumac je s djecom plesao i pjevao na taktove pjesme 'Wrecking Ball' u izvedbi pjevačice Miley Cyrus. Glumac se toliko uživio ulogu da se u jednom trenu bacio na pod, na opće oduševljenje troje mališana koji su vrištali od smijeha, a zabavi se pridružio i obiteljski pas koji je doprinijeo obiteljskoj idili.

Iako je prošlo gotovo pet godina od popularnosti ove pjesme, čini se kako je Hemsworthovi i dalje vole poslušati s vremena na vrijeme, a moguće je da je glumac samo želio nasmijati Miley Cyrus, obzirom da je pjevačica u vezi s njegovim mlađim bratom Liamom.

Pjevačicu je video toliko razveselio da ga je i sama podijelila na svom Twitter profilu.

Chris Hemsworth Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell