OVO MORATE ČUTI

Internet gori: Pjevanje Rakitićeve supruge nasmijat će vas do suza

19.07.2018 u 14:58

Bionic
Reading

Španjolka Raquel Mauri već je zvijezda domaćih i stranih medija. Svima je poznato da je supruga reprezentativca Ivana Rakitića prava ljepotica, a javnost je posljednjih dana ostala oduševljena i njezinom sestrom Irene Mauri. Sestre su skupa navijale u Rusiji, a i u hrvatsku metropolu stigle su zajedno

Na društvenim mrežama često osvanu njihove zajedničke fotografije s putovanja ili pak s druženja s Rakitićevim kćerima Altheom i Adarom.

Irene Maury se među ostalim pohvalila sestrinim pjevačkim sposobnostima videosnimkom u kojoj je Raquel pustila glas na proslavi drugog rođendana kćeri Adare. Nazvala je to 'flamenkom'. 'Ta umjetnost i talent je dar od Boga', komentirala je Irene mlađu sestru, dok su pratitelji u komentarima molili da više ne pjeva jer su ih 'zaboljele uši' od takvog načina pjevanja.

Atraktivne sestre iz Seville jako su bliske i povezane. Na svečanom dočeku na glavnom zagrebačkom trgu Rakitić ih je sve pozvao na binu kako bi se zajedno fotografirali, a prvi posjet Zagrebu će oboje dugo pamtiti. 'Ovo se zaista ne može opisati riječima. Čestitam Hrvatska, čestitke i mom šogoru', napisala je Irene pored zajedničke fotografije nakon slavlja. S njima na fotografiji bio je i njezin suprug Alberto Maquez Lopez.

Starija sestra Rakitićeve supruge, Irene, bavi se fotografiranjem i radi u fotostudiju Foto Alba u Španjolskoj. Među ostalim, bila je među fotografima na vjenčanju Raquel i Ivana.

  • +9
Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL