U TOP FORMI

Indira ponosno pokazala svoje isklesano tijelo

18.07.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana pjevačica Indira Levak počastila je svoje fanove izdanjem u kakvom ju rijetko viđamo. Koliko se vježbanje isplatilo, dokazala je golišavim fotografijama u bikiniju, a sada nam je predstavila i osobu koja je za taj izgled najzaslužnija

Ova je godina puna preokreta i iznenađenja za našu poznatu pjevačicu Indiru Levak, koja je nedavno obznanila da napušta grupu Colonia u kojoj je provela 21 godinu života.

Njezin životni partner, prijatelj, suprug, ali i menadžer nastavio ju je pratiti na njezinom novom putu koji sada stvara u solo karijeri. Miroslav Levak, osim nabrojanog, pjevačici je osobni trener.

Believe!! #2Luđaka #fun#sun#životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Tako se Indira pohvalila s nekoliko golišavih fotografija i pokazala kako uživa na odmoru.

Pitam se, pitam, tko je ovaj zgodni macan koji izlazi iz mora?😂😂😂😂 #sun#holidays #mojnajdraži#love #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Čini se kako su se mjeseci napornog vježbanja i reducirane prehrane isplatili, jer atraktivna Slavonka izgleda fenomenalno, a posljednjom je fotografijom pokazala i da suprugu ne manjka samopouzdanja.

'Pitam se, pitam, tko je ovaj zgodni macan koji izlazi iz mora?', napisala je 43-godišnjakinja aludirajući na Miroslava koji spremno pozira iza nje.

Dok se u pozadini vidi veliko plavetnilo, na fotografiji zapravo najviše do izražaja dolaze savršeno isklesani trbušnjaci Indirinog supruga.

Koliko je ponosna i sretna što je pronašla svoju srodnu dušu, naša slavna pjevačica često naglašava na društvenim mrežama.

Zadnji krik mode!!Kaftan,jakna i kaciga!😂😂😂😂😂😂😂😂 #uživancija#samolagano#ducati #ducatimultistrada❤

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Supružnici se naime trenutno odmaraju u okolici Zadra, gdje su prije nekoliko dana pratili reviju Krie designea. Na svoj godišnji odmor uputili su se na motociklu, kao pravi avanturisti.