neuništiva slavonka

Indira Levak: 'Ja sam borac i uvijek tražim rješenja. Najlakše je odustati, ali ja se ne dam'

22.01.2022 u 10:17

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica odrađuje nastupe po Hrvatskoj i susjednim državama i promovira najnoviji singl 'Atlantida' u kojem je zasvirala klarinet. Prošle godine je obnovila suradnju s nekadašnjim članom grupe Colonija, Borisom Đurđevićem, ali ne otkriva tko je kome prvi ponudio 'ruku mira'

'Ponovni susret u studiju bio je toliko poznat, a zapravo toliko različit. Dugo se poznajemo i znali smo što želimo od pjesme koju smo stvarali. Ovaj put ja sam pisala tekst i odsvirala dionicu na klarinetu, tako da je zapravo 'Atlantida' dobar pokazatelj koliko dobro funkcioniramo i koliko još toga možemo dati publici', ispričala je Indira Levak za Slobodnu Dalmaciju.

Progovorila je o pričama kako se ona i članovi Colonije nisu rastali u najboljim odnosima te kako se ponovo odlučila na suradnju sa starim suradnikom. 'Ponekad u poslovnoj suradnji dobro dođe odmak. Sada nakon par godina jasnije sve vidimo i do ponovne suradnje je došlo spontano. Bez puno mudrovanja. Sjeli smo na kavu koja nas je dovela do studija', rekla je pjevačica. Nije htjela otrkiti čija je bila ideja o obnavljanju suradnje i tko se kome prvi obratio.

'Važno je da glazba uvijek pobjeđuje, mi glazbenici živimo da bismo stvarali i kad pjesma dođe do srca slušatelja mi smo ispunjeni i sretni. Boris i ja imamo svaki svoj glazbeni projekt i super je da ponovno surađujemo i pišemo pjesme koje će pjevati generacije', poručila je.

Kako je početkom prosinca imala zdravstvenih problema zbog kojih je morala i otkazati koncert u Zagrebu ispričala je kako se sada osjeća. 'Dobro sam. Jaki tempo uzeo je svoj danak, ali ne dam se ja! Srećom, u dobroj sam fizičkoj formi pa je i uklještenje živca lakše prošlo. Od tada sam već imala nekoliko koncerata, a i u ovoj godini već ima najava koncerata za cijelu regiju', ističe Indira koja je govorila i o tome koliko joj je prošla godina prošla poslovno.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

'Ja sam borac i uvijek tražim rješenja. Najlakše je odustati, ali ja se ne dam. Miro i ja uložili smo u više grana poslovanja i to se pokazalo kao najbolja opcija. Baš zato ne mogu se žaliti na prošlu godinu. Bila je izazovna za sve nas, ali na kraju svi smo mi mađioničari svojih života i uvijek se dočekamo na noge', naglasila je. Trzavice sa suprugom Miroslavom imaju samo oko dogovora što je za ručak i kad je trening jer njoj obično ne odgovara termin.

'Volimo humor i volimo stvarati, radoholičari smo. A jedina razlika je što je Miro discipliniran kada je u pitanju prehrana, a ja nisam', otkrila je. Miro je diplomat. On uvijek sagleda svaku situaciju s više strane, a ja bih sve odreagirala na prvu.