uvijek atraktivna

Indira Levak proteklog vikenda je zablistala u haljini s dekolteom, a sada fanovi komentiraju i njezin novi uradak

16.11.2020 u 19:44

Bionic
Reading

Proteklog vikenda pjevačica se u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' pojavila u tamnoplavoj haljini do koljena s dekolteom koji je bio najdublji od svih u kojima smo je do sad vidjeli te je još jednom očarala publiku i fanove. Osim što žirira u showu Nove TV, razdoblje bez nastupa iskoristila za kreiranje i dizajniranje namještaja, a kad je riječ o glazbi, neumorno radi i predstavlja svoju novu pjesmu 'Čudo'

'S ovog su me snimanja jedva potjerali kući! Prije sam znala u bradu prigovarati što sto puta ponavljamo scene. Ovaj put ja sam tražila još plesa, još osmijeha... plesači i ekipa iz spota bili su fantastično društvo. Imali smo i nesporazum s tekstom pjesme što me nasmijalo do suza. Zato svima želim poručiti, da ne bi bilo zabune –‘DJ daj mi taj groove', a ne daj mi taj kruh!', izjavila je Indira Levak.

Mnogi su na njezinom Instagramu komentirali da atraktivna Županjka izgleda senzacionalno i da je nova pjesma pun pogodak.

Glazbu i stihove potpisuju Branimir Mihaljević i Indira Levak. Marljivo rade na novom albumu koji bi uskoro trebao biti gotov. Ova skladba nastala je tijekom ljeta, ali čekala je pravi trenutak da osvoji eter cijele regije. Zarazan ritam, vrhunska produkcija i pamtljiv refren dobitna su kombinacija, poručuju iz Indirinog PR tima.

Snažne vizualne slike sastavni su dio Indirinog novog video spota u režiji Sandre Mihaljević koja je dočarala intimniji pogled na party koji se odvija na krovu jedne zagrebačke zgrade.

Izvor: Društvene mreže