iskrena do kraja

Indira Levak: 'Mirek mi je pokazao što znači biti voljena, što znači imati partnera u životu i uz njega se osjećam zaštićeno i sretno'

05.11.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Već mnogi znaju da se naša pjevačica i članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' izvan glazbene scene uspješno bavi dizajniranjem namještaja. Zadovoljstvo poslovnim i privatnim životom - skladnim brakom s poduzetnikom Miroslavom Levakom - ogleda se i na njezinom izgledu. Ona je više puta istaknula kako je to stvar gena, ali i trenutnog stanja. A ona nikad nije bila u boljoj formi i nikad zadovoljnija

'Nešto je i u genetici, ali zdrav način života, briga o duhu i tijelu te kad je žena sretna i voljena sve se to odrazi i na izgled. Živim punim plućima, uživam u životu i radim ono što volim. Sve je to blagoslov i zahvalna sam na tome. A kada već govorimo o tome, moram vam priznati da sam u ovoj fazi života najzadovoljnija svojim izgledom', ispričala je Indira Levak za Azru.

U privatnom životu njezin suprug, prijatelji i obitelj dobro znaju prepoznati kada nije njezin dan. 'Nisam robot pa da sam programirana da se uvijek smijem. Ali, kada se popnem na pozornicu i kada se upale reflektori, tada sam profesionalka, glazbenica koja svoje pozitivne emocije prenosi publici kroz muziku. Na koncertima dišemo kao jedno i slavimo život na najbolji i najveseliji način i svi zajedno zaboravimo na probleme', ističe pjevačica.

Dok se sve ne vrati u normalu i krenu ponovo koncerti ne sjedi, kaže, kući prekriženih ruku već radim sa suprugom u njihovom proizvodnom pogonu, gdje osmišljavaju nove komade namještaja brenda 'Indira Levak Dizajn' kao i sprave za vježbanje 'Koloseum'. 'Pišem nove pjesme za drugi samostalni album, a uskoro izlazi i novi singl. Drago mi je da je ponovo krenulo emitiranje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem sam član žirija, jer smo vratili zabavu na male ekrane', pohvalila se Indira.

Uvijek, napominje, nađe način da ostvarim cilj. 'Ako neke stvari moram i prilagoditi na tom putu, nije drama! Bitno je da je rezultat u skladu s mojim željama i očekivanjima. Svaki problem ima rješenje', smatra. Kao osobu koja ju je najviše inspirirala i promijenila poglede na život, navela je svog supruga Miroslava Levaka.

'Kada je Mirek ušao u moj život, mnogo toga se promijenilo nabolje, pokazao mi je što znači biti voljena, što znači imati partnera u životu. Uz njega se osjećam zaštićeno i sretno. On me potakne da se odvažim i otpjevam svojoj publici tekstove koje sam pisala godinama. Ohrabrio me je da počnem dizajnirati namještaj… to je samo dio onoga što je on potaknuo kod mene, a što svi mogu vidjeti. Zar nije upravo to poanta partnerstva, da vam voljena osoba bude podrška i vjeruje u vas možda više i od vas samih?', naglašava Indira.

Od ljubavi očekuje mnogo. 'Kad nađete pravu ljubav, onda vašu svakodnevicu ispunjava osjećaj mira, ispunjenosti, razumijevanja, sigurnosti. Kompromis je ključan za svaki odnos pa tako i ljubavni. To možda ne znate kad ste mladi, ali brzo shvatite da ne može uvijek biti sve po tvom. Treba uvažavati partnera i ničim ga ne povrijediti. O ljubavi učimo cijelog života i svaka veza se mijenja kroz godine', poručuje.

Kriteriji ljepote mijenjaju se kroz stoljeća, ali za nju je sretna žena - najljepša žena. 'Svatko će na ovom svijetu naći srodnu dušu kojoj će biti najljepša, kakav bi to svijet bio da svi imamo iste kriterije i da volimo iste stvari? Ljepota je u različitosti, u osmijehu, u pogledu punom ljubavi. Mediji mogu idealizirati neki tip ljepote, mi možemo težiti nečemu, ali svako od nas je poseban, lijep i jedinstven na svoj način', zaključuje Indira.