povratak u bezbrižne dane

Indira Levak otkrila kako je izgledala dok još nije ni sanjala da će jednog dana biti pjevačka zvijezda

30.03.2021 u 10:52

Bionic
Reading

Već 25 godina traje njezina profesionalna, turbo uspješna glazbena karijera. Najprije s jednom od najpopularnijih dance grupa, a potom i ulaskom u solističke vode. Njezina karizma i nepresušna energija i pozitiva osvojile su mnoge - od velikih do malih. A kako je ona izgledala kao mala, dok još nije znala da će osvajati svjetla pozornica, pokazala je u najnovijoj objavi na Instagramu

Mnogi odavno znaju kako je Indira Levak rođena i odrastala u Županji uz dvije sestre, stariju Emiliju i mlađu Sanelu. Ljubav prema notama, instrumentima i pjevanju kod nje se rodila u najranijoj dobi, a tata Franjo je to prepoznao i upisao je u glazbenu školu, koju je i završila. Svira klarinet i harmoniku, a danas uživa u svim segmentima stvaranja glazbe, ponajviše pjevanju.

Pjevačica je više puta prepričala kako je imala mirno i sretno djetinjstvo u poštenoj radničkoj obitelji te da je zahvalna što je odrasla u nekom normalnom vremenu, uz prave idole koji su svojim obrazovanjem, karizmom i trudom bili istinske zvijezde i njezini uzori. Sada je pokazala kako je izgledala u svojim najranijim danima.

Kao djevojčica željela je biti i zubarica. Igrala se najviše s dječacima i plastičnim pištoljima. Mnogo godina kasnije u dvadesetim godinama puno je riskirala za ostvarenje sna da bude pjevačica. Ostavila je siguran posao kojeg je imala uredu za opću upravu i otišla u Zagreb. Uz glazbu sada je njezina strast uređivanje i dizajniranje interijera i namještaja.

  • +5
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL