PAŽLJIVi MUŽ

Indira Levak je prava sretnica: Evo što joj suprug priušti nakon svakog koncerta

29.05.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Da je sretna u braku sa suprugom Miroslavom Levakom, pjevačica Indira Levak već je mnogo puta naglasila. Često nas tako i raznim zajedničkim fotografijama podsjeti kako imaju idiličan odnos, no ovoga puta gesta njezinog voljenog sve je iznenadila

Pjevačica Indira Levak uplovila je u bračnu luku s Miroslavom Levakom prije četiri godine. Od tada ne krije koliko je sretna i kako je pronašla pravog čovjeka s kojim dijeli mnogo više od ljubavi.

Miroslav je naime i njezin poslovni suradnik, menadžer, ali i trener koji brine da ostane u formi. No, prema onome što nam je pokazala energična pjevačica čini se da ima i još pokoju važnu funkciju.

Brižan suprug nakon svakog koncerta na kojem Indira ostavi svu svoju snagu, priušti joj masažu stopala i cijelih nogu. 'Možete li zamisliti koliko bole noge nakon 2 sata plesanja u potpeticama od 15 cm?! Teško je odabrati riječi kojima bih opisala tu bol, ali lako odabirem kremu koja će mi vratiti svježinu, energiju i opustiti mišiće..Naravno ništa bez Mirinih ruku..dragi, nisi trebao kleknut, DA sam rekla odavno!', našalila se poznata Slavonka ispod fotografije na kojoj vidimo Miroslava kako klečeći masira svoju voljenu.

'Ako znate što je kompromis i imate zajedničke ciljeve, onda nikada nema problema. Zapravo je blagoslov imati partnera koji ti je podrška u svim segmentima života', pohvalila se nedavno Indira u velikom intervjuu za tportal.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL