ZAVODI KAMERU

Ima se čime pohvaliti: Žanamari podiže temperaturu do usijanja

25.05.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Njezina pojava uvijek izaziva snažne reakcije publike. Pjevačica je ponovo oduševila obožavatelje pokazavši tijelo u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Žanamari Perčić pozirala je svom suprugu Mariju, a za tportal je ispričala što je doživjela na snimanju

Žanamari Perčić dobro zna kako se podiže temperatura muškim pratiteljima. Stalno pronalazi načine kako da istakne svoju atraktivnost i razbukta maštu. Ovog puta na Instagramu je pokazala fotografije koje su nastale za vrijeme snimanja njezinog novog video spota za pjesmu 'Ubijaš', a na račun besprijekorne figure pokupila je mnoštvo komplimenata.

View this post on Instagram

UBIJAŠ. Out now. LINK IN BIO. ❤️

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

'Video spot smo snimili u Tučepima. Maki je doslovno odradio sve na nedovršenom zdanju. Snimali smo prije nekoliko tjedana kad se samo pokazalo malo sunca. Napravili smo pravu filmsku atmosferu, a kiša je doslovno bila namještena. Zalijevali su me kao vrt, pa sam se lijepo nasmrzavala budući da sam bila u Lunaria donjem rublju' ispričala nam je pjevačica koja radim punom parom. Osim svojih, stigne raditi i video spotove za druge izvođače.

  • +49
Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije