ISKRENA DO KRAJA

Žanamari napisala objavu u kojoj se prepoznaju sve zaposlene majke: ‘Sve bih žrtvovala za svoju princezu, ali…’

01.05.2019 u 22:13

Bionic
Reading

Žanamari Perčić često koristi Instagram i društvene mreže kako bi se obratila svojim fanovima, a u najnovijoj objavi prepoznat će se sve zaposlene majke

Naša atraktivna pjevačica radi punom parom. Nakon što je ispala iz showa Zvijezde pjevaju sredinom ožujka lijepa pjevačica nastavila je svojim uobičajenim ritmom. Red foto snimanja, red glazbe, a u sve to potrebno je uklopiti majčinstvo i vrijeme za sebe.

u izazovnom izdanju

Žanamari se valja po jahti kakvu voli i James Bond

Pogledaj galeriju

Žanamari ga je sada pronašla i odvojila vremena da s mužem posjeti restoran koji je planirala posjetiti već neko vrijeme.

‘Vjerujte mi, iako instagram daje nekad drugačiji dojam, život jedne majke koja nema dadilju, dijete joj skoro pa ne ide u vrtić jer bude 2 dana pa se razboli, a baka i dida isto nisu u snazi za babysittanje... zna biti poprilično pun odricanja. Ne žalim se, žrtvovala bih sve za svoju pametnu, prelijepu princezu! Ali upravo zbog toga jaaaako znam cijeniti ovakve divne trenutke. Nekome je otići na večeru ništa posebno, i meni je tako nekad bilo, a sad mi je svaki put kao bajka o pepeljuzi’, napisala je u najnovijoj objavi na Instagramu Žanamari.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ono kad plačeš od smijeha pa se brzinski uozbiljiš za kulersku fotku pa onda opet prasneš! 🤣📸 U @zinfandel.food.wine cijela je večer bila takva. Možda zato što već nekoliko godina pratim ovaj restoran na Instagramu i doslovno čeznem da imam slobodnu večer sa svojim mužem i napokon dodjem tu. Jednom mi se pružila prilika prije 6mj i htjela sam napokon rezervirati stol kad ono taj tjedan su ga preuređivali! Samo što plakala nisam. Vjerujte mi, iako instagram daje nekad drugačiji dojam, život jedne majke koja nema dadilju, dijete joj skoro pa ne ide u vrtić jer bude 2 dana pa se razboli, a baka i dida isto nisu u snazi za babysittanje... zna biti poprilično pun odricanja. Ne žalim se, žrtvovala bih sve za svoju pametnu, prelijepu princezu! Ali upravo zbog toga jaaaako znam cijeniti ovakve divne trenutke. Nekome je otići na večeru ništa posebno, i meni je tako nekad bilo, a sad mi je svaki put kao bajka o pepeljuzi. Voditelj jako dobro zna koliko sam puta željela doći... osobno nas je ugostio, a kad nas je pitao što ćemo jesti rekla sam mu: - Ja bih nešto od onog što sam vam lajkala na Instagramu. - A on će na to: - Pa lajkali ste nam SVE unazad 3 godine! - Ahahaha... Slozio nam je na kraju savršenu kombinaciju jela. Ja sam papala patku s pireom od graška i mente i pomfrit od batata. Izgubila sam se koliko je bilo ukusno! Kako sam ovisnica o slatkom jela sam dva deserta 😍😍 Njihov poznati Dekonstruirani Cheesecake i nešto fenomenalno voćno... nisam zapamtila sve nazive, mozak mi je bio prezaposlen upijanjem atmosfere ove predivne večeri. Ispričavam se susjednim stolovima što sam pjevušila uz živu glazbu, al’ gitarist je svirao Skunk Anansie, Faith No More, Paul Younga... tako da - Sorry, to se pjeva! 😊🙌🏼🥂 #zinfandelstories #foodporn #placestovisit #gastronomy #croatia #split #zinfandelfoodandwinebar

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

  • +49
Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije