ČUDAN POTEZ

Iako je u karanteni s bivšom suprugom i tri odrasle kćeri; prijatelji Brucea Willisa tvrde da nema problema u novom braku

16.04.2020 u 14:29

Bionic
Reading

Odluku da karantenu provede sa svojom bivšom suprugom Demi Moore i troj odrasle djece u nekedašnjem domu na Beverly Hillsu, dok su njegova nova supruga i dvoje male djece na drugom imanju, Bruce Willis nema namjeru opravdavati. No, medijima su cijelu priču objasnili njegovo bliski prijatelji

Već treći tjedan u nekadašnjem zajedničkom domu na Beverly Hillsu, Bruce Willis i Demi Moore borave zajedno sa svoje tri odrasle kćeri, 31-godišnjom Rumer, 28-godišnjom Scout, 28 te 26-godišnjomTallulah.

S njima su posljednjih dana viđeni i partneri dvije kćeri te dugogodišnji asistent glumice Demi Moore.

Istovremeno sadašnja supruga Brucea Willisa, model Emma Heming na drugoj je lokaciji sa njihove dvije male kćerkice.

Ovakvu odluku mnogi smatraju vrlo neoubičajenom, bez obzira na to što je već dugi niz godina odnos Moore i Willisa isključivo prijateljski.

‘Demi i Emma oduvijek su vrlo bliske i imaju mnogo razumijevanja jedna za drugu. Svi skupa ponašaju se kao jedna velika sretna obitelj. Emma je morala ostati u svojoj kući u L.A.-u s malim nasljednicama. Demi i Bruce smatraju se najboljim prijateljima i nikada si nisu okrenuli leđa’, rekao je jedan od bliskih izvora akcijskom junaku Willisu.

Iako nikome nije jasan njegov potez, izgleda da u braku s Heming s kojom je već 11 godina, nema nikakvih trzavica i problema.

‘Nema problema’, nastavio je isti izvor.

Podsjetimo, upravo je Demi bila jedna od svjedokinja pri prošlogodišnjoj obnovi zavjeta Bruceu i Emmi. Par je potom uzvratio uslugu, podržavši Moore prilikom objave svojih memoara.

Kako bilo, izgleda da se 65-godišnji glumac dobro zabavlja sa svojom bivšom suprugom i djecom, a to dokazuju objave na društvenim mrežama.