EVA LONGORIA

I slavna glumica podlegla trendu: S mjesec dana starim sinom pozirala za naslovnicu časopisa

01.08.2018 u 12:00

Bionic
Reading

Iako je do sada krasila mnogobrojne naslovnice uglednih svjetskih časopisa, za 43-godišnju glumicu najdraža je zasigurno ona posljednja - za Hola!USA, na kojoj je pozirala sa sinčićem Santiagom Enriqueom, kojeg je rodila 19. lipnja

Odjevena u bijelo, sa savršenim make-upom, kao i uvijek, 43-godišnja 'kućanica' Eva Longoria pozirala je sa sinčićem Santiagom Enriquem za naslovnicu Hola!USA, povodom druge godišnjice izlaženja.

Iako je do sada krasila mnogobrojne naslovnice, ova joj je zasigurno najdraža jer je na njoj i njezin najdraži muškarac - maleni Santiago Enrique, kojeg je rodila 19. lipnja, odjeven u baby plavu vesticu i s malenom ručicom namještenom tako da izgleda kao da maše i pozdravlja svijet.

'Evo ga! Santiago Enrique Baston maše svijetu i pozdravlja ga! Nisam mogla dočekati da podijelim ovu fotografiju sa svima vama! Hvala @usahola i @bernardodoral što ste zabilježili ove prekrasne trenutke s mojim tek rođenim sinom', napisala je Eva Longoria na Instagramu.

  • +16
Eva Longoria, baby shower na Instagramu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Malenog Enriquea glumica je dobila u braku s Joseom Pepeom Bastónom, koji već ima troje djece iz prijašnjih veza, dok je Evi Longoriji ovo prvo dijete.