EVA LONGORIA

Ponosna mama: Lijepa glumica sve je raznježila ovom preslatkom objavom

25.06.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria koja se proslavila ulogom Gabrielle u seriji 'Kućanice' nedavno je postala mama po prvi puta, a njezina preslatka objava na Instagramu oduševila je pratitelje ove simpatične zvijezde meksičkih korijena

Tamnokosa glumica koja je prvi puta u 43-oj postala mama velika je ljubiteljica nogometa i strastvena navijačica reprezentacije Meksika.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svom slatkom sinčiću Santiagu, rođenom 19. lipnja odjenula je u dres meksičke reprezentacije s natpisom 'Santi' i brojkom '8' kako bi dala podršku nogometašima na SP u Rusiji, uz potpis pod sliku 'Pogledajte tko je spreman za nogometnu utakmicu'.

  • +10
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Preslatka fotografija bebe u zelenom dresu Meksika izazvala je gomilu pozitivnih komentara: 'Aaa, preslatko', 'Čestitamo', 'Divan je'. 

Eva i njezin suprug José Pepe Bastón dvije godine nako što su se vjenčali dobili su sina kojem su dali ime Santiago Enrique.

'Zahvalni smo na ovom prekrasnom blagoslovu', poručili su tad novopečeni roditelji. Maleni Santiago rođen je dvije godine nakon što se par vjenčao u Meksiku, a tijekom trudnoće Eva nije odustajala od svojih angažmana, čak ni u posljednjim tjednima, kada se zbog velikog trbuha jedva kretala.