SPREMA SE ATENTAT NA SULEJMANA

Hurem između dvije vatre

26.09.2012 u 13:32

Bionic
Reading

Pogledi starih ljubavnika ponovno su se susreli nakon mnogo godina razdvojenosti! Vidno šokirana Hurem pokušat će suspregnuti iznenađenost Leovom prisutnošću, jer je okružena sultanom i njegovom obitelji koji nikako ne smiju doznati za njihovu prošlost

Novopečeni supružnici Ibrahim i Hatidže pozvali su sultana i obitelj na svečanu večeru u svoju palaču kako bi im pokazali novi stol koji je Ibrahim dobio na dar od venecijanskog trgovca i prekrasno ukrašene zidove koje je naslikao Leo.

Sultan je poželio osobno čestitati Leu i pohvaliti njegove freske te ga je pozvao da im se pridruži za stolom. Čim je Leo pristupio stolu, Hurem je protrnula od straha. Naime, slikara Lea i sultanovu omiljenu robinju veže duga i vrlo prisna prošlost, koja, ako se otkrije, može ugroziti njihove živote! Kako će se Hurem izvući iz ove neugodne situacije? Hoće li sultan i ostali članovi obitelji posumnjati da se nešto čudno događa između Hurem i Lea?

U epizodi koja će večeras u 21 sat biti prikazana na RTL-u doznat ćemo da Sadika planira novi atentat na Sulejmana, o čemu će pismom obavijestiti ugarskog kralja Ludovika, princu Mustafi je došlo vrijeme da se upozna s janjičarskim taborom, a Gušlah predloži Mahidevran da se presele u stare Hatidžine odaje kako bi bila bliže Sulejmanu. Sultanova majka odobrava ovaj plan, ali ni Hurem ne sjedi prekriženih ruku.