U iščekivanju irme

Hrvatski glumac spreman čeka uragan: Pogledajte kako će ga dočekati

07.09.2017 u 13:21

Bionic
Reading

Otokar Levaj i njegova supruga Dunja Bedenko pripremaju se za jednu od najrazornijih oluja ovog stoljeća - uragan Irmu. Putem Facebooka naš je poznati glumac, koji već dvije godine živi u Bradentonu na Floridi, objavio fotografije na kojima se vide velike količine vode i goriva

Jedna od najsnažnijih atlantskih oluja ovog stoljeća do Floride će doći do subote, objavio je Američki državni centar za uragane (NHC) u Miamiju. Naš poznati glumac, koji ondje živi posljednje dvije godine, otkad se oženio Hrvaticom Dunjom, još nije doživio uragan.

Kako je vrlo aktivan na Facebooku, Otokar Levaj je svojim pratiteljima fotografijama pokazao da su on i supruga spremni za dolazak Irme.

Levajeva ljubavna priča s voljenom suprugom Dunjom je kao iz romana.

'Poznanstvo s mojom budućom suprugom seže u 1959., kada smo bili na dočeku kod njezine razredne kolegice, a moje susjede iz Babonićeve ulice u Zagrebu. Bili smo zajedno oko godinicu, a onda su nam se putovi razišli. Ona je diplomirala kemiju, ja glumu. Imala je butik MAN s čuvenim košuljama, no san za uspjehom na teniskim terenima bio je jači od nje pa se odlučila preseliti na Floridu ne bi li joj talentirana kći postala teniska šampionka. No jedno su želje, a drugo mogućnosti. Njezin san o teniskim uspjesima se rasplinuo, u Hrvatskoj je u međuvremenu počeo rat, raspao joj se i brak, pa se Dunja našla u situaciji da s dvije maloljetne kćerke mora preživjeti u novoj sredini. Osposobila se za medicinsku sestru i mirovinu dočekala kao vrhunska sestra u bolnici u Orlandu', ispričao je glumac ranije za tportal.

Ponovno su im se spojili putevi 2013. godine, kad je glumac, koji je u međuvremenu postao udovac, pronašao Dunju na Facebooku. Par se vjenčao krajem 2015. godine. Sada uživaju u svojoj ljubavi, a redovito dolaze i u Hrvatsku.

Otokar Levaj Izvor: Cropix / Autor: Mario Todoric / CROPIX