DWAYNE 'THE ROCK' JOHNSON

Holivudski snagator i miljenik žena proglašen najplaćenijim glumcem današnjice

21.08.2019 u 22:51

Bionic
Reading

Ugledni magazin Forbes objavio je svoju godišnju listu najplaćenijih glumaca današnjice, a prvo mjesto zauzeo je bivši hrvač i zvijezda akcijskih filmova, Dwayne 'The Rock' Johnson

Vijest o pozicioniranju na prvo mjesto najplaćenijih glumaca današnjice za Dwaynea Johsona uslijedila je nakon što je prije nekoliko dana na Havajima oženio svoju dugogodišnju djevojku i majku kćerkica Jasmine i Tiane, Lauren Hashian.

U razdoblju od 1 lipnja 2018. do 1. lipnja ove godine, Dwayne Johnson zaradio je nejvjerojatnih 89, 4 milijuna dolara prešišavši drugoplasiranog glumca Chrisa Hemswortha za 13 milijuna dolara.

Zaradu koja ga je plasirala na prvo mjesto najplaćenijih glumaca današnjice, Dwayne je osigurao spin-offom filmova 'Brzi i žestoki', 'Hobbs & Shaw', filmom 'Skyscraper' kao i produkcijom filmova poput 'Shazam!' i 'Fighting With My Family'.

  • +4
Dwayne 'the Rock' Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Filmovi, međutim, nisu jedini Dwayneov izvor prihoda. Novac zarađuje i od reklamiranja različitih brendova, a nesumnjivo mu je u dobroj zaradi pomogla i činjenica da ga na Instagramu prati više od 154 milijuna ljudi.

Na listi najplaćenijih glumaca uglednog magazina Forbes Dwayne Johnson našao se po drugi put. Titulu najplaćenijeg glumca prema Forbesu posljednji je put postigao 2016. godine, a posljednje dvije godine nalazio se na visokom drugom mjestu.

FORBESOVA LISTA

10 najplaćenijih glumaca današnjice

1. Dwayne Johnson - $89.4m 

2. Chris Hemsworth - $76.4m

3. Robert Downey Jr - $66m 

4.  Akshay Kumar - $65m 

5. Jackie Chan - $58m 

6. Bradley Cooper - $57m  

7. Adam Sandler - $57m 

8. Chris Evans - $43m 

9. Paul Rudd - $41m 

10. Will Smith - $35m