KRALJICA HALLOWEENA

Heidi Klum spremna za Noć vještica, pozirala 'kao od majke rođena'

31.10.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Model, televizijska voditeljica i poduzetnica svake godine oduševi svojim izborom kostima na Noć vještica, a što je odabrala ove godine, još nije otkrila. Sigurno je da ni ove godine neće ostati nezamijećena

Heidi Klum je pokazala provokativnu fotografiju na kojoj je pozirala bez odjeće na ružičastom kauču i prekrivši grudi rukama s nogama na rubu kreveta, potičući tako maštovite reakcije svojih obožavatelja.

'Zatišje pred buru. Još samo tri dana do Heidinog Halloweena. Moj moto za ovogodišnju Noć vještica je - ili sve ili ništa', opisala je Heidi taj prizor zaintrigiravši sve. Na svom gostovanju u emisiji 'The Tonight Show' kod Jimmyja Fallona, najavila je da ima ambiciozne planove za ovogodišnji omiljeni praznik. 'Planiram zavoriti nekoliko ulica ovdje na Manhattanu, što je itekako teško uraditi', poručila je.

Slavna manekenka se 'zaljubila' u Noć vještica kad se preselila u SAD 1993. godine. Podsjetimo, prošle godine maskirala se u kišnu glistu i odnijela nagradu za najbolji kostim. Taj je kostim smišljana i kreirala čak dvije godine. Njezin suprug, gitarist Tom Kaulitz joj je bio pratnja, tada je bio ribar. No, to nije jedina neobična kreacija.

Prije toga je bila vanzemaljac, leptir, vatromet, zombi, Fiona iz Shreka, vukodlak iz Jacksonovog Thrillera, Alien i Jessica Rabbit.

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: "SJWORK" / MEGA / The Mega Agency / Profimedia