KONCERT U LONDONU

Hauser u hrvatskom dresu tješio Engleze: Osim u sportu, dobri smo i u glazbi

13.07.2018 u 17:52

Bionic
Reading

Večer nakon povijesne utakmice protiv momčadi Engleske 2Cellos su nastupili u Londonu, a Stjepan Hauser nije propustio priliku u svom stilu provocirati domaću publiku

Već je na početku koncerta, piše Večernji list, Hauser pitao Engleze kako su i jesu li se oporavili od utakmice.

Nakon gromoglasnog zvižduka, Hauser im je poručio da ne brinu te da će ih pokušati utješiti, a bol im ublažiti svojom glazbom, jer je poznato da su Hrvati osim u sportu, odlični i u glazbi.

Na dan polufinalne utakmice naše reprezentacije protiv Engleske, naš je proslavljeni violončelist na društvenim mrežama podijelio fotografiju u hrvatskom dresu snimljenu u Londonu, uz komentar: 'Igranje s vatrom usred Londona'.

Playing with fire in the middle of London 🇭🇷💪

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

'Zaista smo sretni i jako ponosni na naše vatrene koji su odigrali utakmicu života! Sinoć smo nastupili u Londonu i jedva dočekali nastup ali i da sami bis mogu odsvirati u dresu hrvatske reprezentacije', rekao je za Večernji list Hauser.

Hauser je na svom Instagramu objavio i video svog izlaska na bis u hrvatskom dresu, uz komentar 'Tko ima veća muda od nas Hrvata? Hvala London!'.

Odgovor na ovo pitanje možemo pronaći u videu kojega je objavio njegov kolega Luka Šulić.

Thank you London you were incredible tonight!!!😊 #2cellos

Objavu dijeli LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld)

Naime, u prvom redu publike vijorila se hrvatska zastava u rukama djevojke odjevene također u hrvatski dres pa ispada da veća muda imaju novopečeni Englezi ili Irci hrvatskog porijekla.

  • +9
2Cellos Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Tomislav Veić