nije prvi put

Harry Styles ozlijeđen na koncertu u Beču, a sve zbog bizarnog TikTok trenda

10.07.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Društvene mreže poznate su kao izvor trendova koje korisnici ponekad slijepo prate ne razmišljajući o mogućim posljedicama. Upravo je jedan od TikTok trendova naveden kao razlog mogućeg napada na Harryja Stylesa

Harry Styles svoju je karijeru započeo kao dio boy banda One Direction, već i tad dečki su zaludili svijet, no vrhunac slave simpatični Harry ostvario je kao solo pjevač. Njegovi koncerti visoko su na listi želja mnogih milenijalaca i pripadnika Generacije Z, a upravo na nastupu u Beču ove subote pjevač je doživio nešto čemu se nikako nije nadao.

Naime, Harry Styles posljednja je žrtva trenda u kojem posjetitelji koncerta bacaju predmete na umjetnike na pozornici.

Ovaj zabrinjavajući trend krenuo je na TikToku, a korisnici redovito objavljuju kako bacaju različite stvari na glazbenike. Pjevačica Rexha čak je dobila mobitelom u oko, zbog čega je duže hodala s masnicom na mjestu udarca.

Isto tako, Harryju je ove subote u oko doletio zasad nepoznati predmet, a odmah nakon toga Styles je prestao pjevati te se krenuo grčiti od bolova prekrivši oči rukama.

Korisnici društvenih mreža ogorčeni su na napadače koji svojim ponašanjem ugrožavaju sigurnost svih prisutnih, a izrazili su i zabrinutost da će koncerti ubrzo postati preskupi upravo kako bi se spriječile ovakve scene.

'Ova kultura bacanja predmeta uskoro će uništiti način na koji doživljavamo koncerte i festivale. Uskoro će postati skuplji i ekskluzivniji', napisala je jedna osoba.

Međutim, ovo nije prvi put da je Styles bio meta dok je nastupao na pozornici. Godine 2022. koncerta u Los Angelesu netko je na popularnog Britanca bacio Skittles, a odmah nakon toga oglasio se i proizvođač slatkiša.

Incident je potaknuo službeni Twitter račun Skittlesa da objavi poruku svojim pratiteljima u kojoj je stajalo: 'Nismo mislili da moramo ovo reći: 'Molimo vas, nemojte bacati Skittlese'.'

A TU SU I MIŠIĆI...

Harry Styles pokazao trbušnjake, ali i impresivnu 'kolekciju' od gotovo 60 tetovaža

Pogledaj galeriju