SUPERTALENT 2018.

Najstrožu članicu žirija oborila s nogu mlada pjevačica: 'Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva!'

21.10.2018 u 22:36

Bionic
Reading

Večerašnja emisija Supertalenta ponovo je obilovala zanimljivim kandidatima. Publici i žiriju su se predstavili harmonikaš Samir Nurkić, dva beatboxera, cijeli niz glazbenika, dvije plesne skupine te jedan iluzionist, no posljednja natjecateljica ostavila je najsnažniji dojam

Samir Nurkić ima 26 godina, a kaže da je harmoniku, s kojom se predstavio na pozornici Supertalenta, počeo svirati još kao mali dječak.

Izvor: Društvene mreže

Elvis Nukić iz Kraškog oduvijek se htio baviti medijima. Jedan od načina da dospije u njih je prijava za Supertalent.

Iako kaže da su njegove najveće ljubavi pjevanje i gluma okušao se u modelingu, ali i u voditeljstvu. Za svoju Supertalent točku od svega toga ipak je odabrao pjevanje.

Izvor: Društvene mreže

Andrej Škedl je iluzionist. Na pitanje kako se to postaje odgovorio je: ''Nemam pojma. Sada se već otelo kontroli.'', kroz smijeh je prokomentirao.

Izvor: Društvene mreže

Posebno neobičan nastup izvela je mađarska grupe Varidance koji se temelji na dijelovima tradicionalnog mađarskog plesa.

Izvor: Društvene mreže

Nastupila su i dva beatboxera, Valentino Zec i Damir Mašić.

Izvor: Društvene mreže
Izvor: Društvene mreže

Cheerleaderice iz Plesnog kluba lana oduševile su publiku. Njihova ekipa broji 18 članica, a sedam ih je došlo na Supertalentkako bi prikazale ono za što smatraju da su najbolje. Većina cura iz Plesnog kluba Lana iz Zagreba pleše više od pet godina, a iza njih su brojni nastupi i natjecanja.

Izvor: Društvene mreže

Vanja Andriollo životna je pobjednica - prognozirali su joj samo šest mjeseci života, a ona je sama pronašla svoj lijek. Natjecateljica Vanja Andriollo predstavila se plesom zajedno s plesnim partnerom Ozzyjem Shineom.

Izvor: Društvene mreže

Adna Šestić osigurala je svoju ulaznicu u polufinale Supertalenta. Njena izvedba Josipe Lisac sve je oduševila!

„Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent!“ komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić.

Izvor: Društvene mreže