SLAVLJENIK MACEO

Halle Berry s obožavateljima podijelila jednu od rijetkih fotografija svog sina

07.10.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Iako nerado objavljuje fotografije svoje djece, 8. rođendan sina Macea bio je dobra prilika da pokaže kako je njezin dječak narastao

Jednom od rijetkih fotografija svoga sina, Halle Berry je obilježila osmi rođendan dječaka neobičnog imena - Maceo. 'Ovaj mali čovjek danas puni 8 godina!', napisala je ispod fotografije na kojoj Maceo pozira u kostimu strašila, a lice je lagano sakrio zelenom kapom, koja mu je prekrila oči.

55-godišnja glumica sina Macea dobila je s bivšim suprugom Olivierom Martinezom, a osim njega s bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem 2008. je dobila i danas 13-godišnju kćer Nahlu.

Kada je riječ o objavama na Instagramu, holivudska glumica rado dijeli svoje fotografije na kojima pozira u raznim izdanjima, no kada je riječ o djeci, tu je poprilično 'škrta', pa ih pokazuje na kapaljku.

Halle Berry i Van Hunt Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednju fotografiju sina objavila je prošle godine, šaleći se na račun online nastave i školovanja od kuće zbog pandemije koronavirusa. A o izazovima majčinstva progovorila je i na jednom panelu: 'Imam sedmogodišnjeg sina i sada napokon znam koji je moj zadatak u njegovom odgoju i odrastanju. Ako želimo proširiti im vidike i pokazati im što je važno, sada je pravo vrijeme da to i napravimo.'

ZASJALE POD REFLEKTORIMA

Gala večer u Los Angelesu okupila najveća imena današnjice, a ovako je to izgledalo na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju