NOVI PRISTUP

Gwyneth Paltrow ne živi stalno sa svojim mužem no to nije znak klimavog braka

10.06.2019 u 16:51

Bionic
Reading

Glumica Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk u vezi su oko pet godina, a u braku godinu dana. Par je pronašao neobičan pristup zajedničkom životu

Prijatelji 46-godišnje Gwyneth Paltrow i 48-godišnjeg Brada Falchuka koji posjećuju njihov zajednički dom nikad nisu sigurni hoće li oba partnera zateći kod kuće. Naime, Falchuk samo četiri puta tjedno spava pod istim krovom s Gwyneth Paltrow, a ostala tri dana provodi u svojoj kući.

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gwyneth Paltrow nedavno je i objasnila zašto su ona i Falchuk uveli taj običaj. Par je došao do zaključka da će povremenim odvojenim spavanjem olakšati postepno prihvaćanje nove obiteljske situacije, dolaske i odlaske djece, kao i njihovog oca Chrisa Martina koji u toj kući ima vlastitu sobu.

Prijatelji Gwyneth Paltrow navodno su ljubomorni na njen dogovor s Bradom Falchukom, a njena 'trenerica intimnosti' kaže kako odvojeno spavanje daje održava svježinu u vezi.

Zapravo nas ništa od ovog ne bi smjelo čuditi s obzirom da su Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk poveli Chrisa Martina sa sobom na medeni mjesec.

  • +5
Vjenčanje Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia