TUČNJAVA U BUDVI

Goran Bregović napokon progovorio o fizičkom obračunu Islamovića i Tife

26.01.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Iako je od tučnjave, nakon novogodišnjeg nastupa Bijelog dugmeta u Budvi, prošlo gotovo mjesec dana, frontmen benda, Goran Bregović tek je sada otkrio što se zaista dogodilo

Trebao je to biti sasvim uobičajeni novogodišnji nastup, no na kraju je sve završilo tučnjavom dvojice pjevača. Naravno, riječ je o Alenu Islamoviću i Mladenu Vojičiću Tifi, koji su se potukli nakon održanog koncerta Bijelog dugmeta u Budvi.

  • +4
Bijelo dugme Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić

Iako je Alen Islamović isprva negirao sve medijske napise, na kraju je u javnost dospjela snimka na kojoj se jasno vidi što se točno događalo od trenutka kada su pjevači završili s nastupom i krenuli s pozornice, a sada se oglasio i Goran Bregović, koji je za srpsku televiziju Pink rekao svoju verziju priče.

  • +19
Zagrebačka filharmonija i Goran Bregović nastupili na Zagreb Classicu Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

'Nije se potukao zbor u džamiji ni crkvi. Potukla su se dva pjevača rock'n'rolla', rekao je Bregović za emisiju Premijera Vikend specijal.

Podsjetimo, magazin Scandal objavio je videosnimku na kojoj se vidi kako bend silazi s pozornice. Isprva su se vrijeđali, a onda je Tifa udario Alena u glavu, nakon čega mu je Islamović uzvratio nogom i šakom u tijelo pa su ih oni koji su se našli u njihovoj blizini pokušali rastaviti.